Det siger kunderne

Vi har gennem mange år benyttet Skrubben som rengøringsselskab.

Skrubben har til fulde opfyldt vores forventninger til en professionel rengøringspartner, og har i særdeleshed udvist den fleksibilitet man som firma kan have brug for omkring rengøringen.

Vi kan  på det varmeste anbefale Skrubben til andre.

DATEA har igennem flere år benyttet rengøringsselskabet Skrubben til at foretage rengøring både på erhvervsejendomme og boligejendomme. Vi har altid været tilfreds med det udførte arbejde. På de ejendomme og i de lejemål, hvor Skrubben foretager rengøring, har der ikke været klager. Vi kan derfor anbefale firmaet.

I mit lange liv har jeg aldrig været ude for et firma der underdriver deres reklame. Rengøringsfirmaet skriver ”Service udover det sædvanlige”. Men i de 3 år Anette er kommet hos os, må jeg sige ude at skamrose hende, at det er helt og aldeles en helt fantastisk service man får hver gang. Altid veloplagt, prober som bare fanden, ærlig og venlig. Kort sagt, jeg kan anbefale firmaet Skrubben. Prøv selv, I bliver garanteret ikke skuffet.

Skrubben har gjort rent på vores kontor i en del år efterhånden og de er bare de bedste. Det er nærmest som når Mor gjorde rent derhjemme.

Vi bliver jævnligt kontaktet af andre rengøringsfirmaer, men hvorfor bruge tid på det, når vi allerede har lige det vi kan ønske os.

HK Sjælland kan varmt anbefale firmaet ”Skrubben” rengøring og service.

Vi har gennem mange år haft et godt og konstruktivt samarbejde med firmaet, og vi kan altid regne med, at arbejdet er udført perfekt.

”Skrubben” træder til lige så snart der er brug for det, og det er dygtige og kompetente medarbejdere der er ansat.

Jeg har kendt Kate fra Skrubben i 5 år, idet hun begyndte at gøre rent hos mig. Hun er en sød og flink pige, altid i godt humør og jeg er godt tilfreds med Skrubbens indsats.

Det har været en fornøjelse at stifte bekendtskab med rengøringsselskabet “Skrubben”. Det er flinke medarbejdere, som er gode til deres job, og så er de fleksible.